Cautare

1455 de rezultate pentru "toma maria" (3.11 secunde)
"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator. ... Regizorul Toma Enache a declarat la premiera pesei că
Tematica acestora este intotdeuna un pretext pentru a contura propria gandire (sau cum o numeste Osho in titlul uneia dintre carti - Calea Mea, Calea Norilor Albi) fie ca este vorba de comentarii pe marginea scrierilor traditionale (precum Dhammapada atribuita lui Buddha, textele Upanishadelor, Vedanta sau Vijnana Bairava), Noul Testament, Evanghelia dupa Toma, scrieri ale unor poeti si ganditori precum Khalil Gibran sau simple povestiri Zen.
Robert Toma), Arme (feat. ... Anul acesta, artista a lansat De Cate X Vrei Tu si a colaborat cu Robert Toma pentru Aproape cel mai departe.
Superba jurnalista Cristina Cojucar Toma a sarbatorit recent o frumoasa varsta, de 36 de ani. Aceasta a fost inconjurata de fiul ei, Alexei, un baiatel foarte inteligent.
Senatorul Ion Toma a sustinut o declaratie politica intitulata: Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
In dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului General au trimis in judecata cinci angajati ai unitatii sanitare - asistenta Florentina Carstea, seful serviciului tehnic, Vasile Dima, fostul manager al spitalului, medicul Bogdan Marinescu, seful Sectiei de Neonatologie, medicul Ioan Toma Adrian, precum si electricianul spitalului Gigel Oprea.
In mod exceptional, Eduard Andreianu, alias CRBL, precum si actorii Dan Bordeianu si Toma Cuzin (din sitcomul Las Fierbinti), ambasadorii campaniei din acest an, au dorit sa transmita astazi, la conferinta de presa care a avut loc la Hotel Hilton, mesajul campaniei alaturi de mamele lor.
Paul Mitu (pilotul salvator), Mihaela Lulea (campioana la caiac-canoe sfasiata de urs), Tudorel Mihailescu (portarul de fotbal fara o mana), Toma Pradatu (fost Secretar General al F.R.
Intalnindu-ne odata la Bucuresti si stiind cat imi doresc sa ajung acolo, Toma Pavel mi-a promis, la un moment dat, o invitatie (care, se pare, ar fi simplificat mult obtinerea vizei); dar Toma a uitat de promisiunea lui indata ce a urcat in avion.
Iata cele trei idei ale articolului scris de Lucian Avramescu - un fel de Toma necredinciosul pe care politicienii nu ar trebui sa-l ignore.
O cititoare m-a facut fericita cand mi-a spus ca este o carte din care inveti, un adevarat medicament pentru suflet, a povestit Emilia Toma.
Ce-ar fi sa aplicam taxa „Pintea Haiducul“ sau „Toma Alimos“ pentru concernele petroliere romanesti atunci cand cresc nejustificat pretul carburantilor?
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR:
Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu. ... In cadrul vizitei in Japonia, presedintele Traian Basescu si Maria Basescu se vor intalni cu imparatul Akihito si imparateasa Michiko si cu reprezentantul Camerei Reprezentantilor Dietei nipone, Yohei Kono.
Zapada a mai afectat, insa in mai mica masura, doua fanare si o magazie", a explicat Maria Ion, managerul firmei CAPRI-LACT din Mischii.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) si in Biserica Catolica Buna Vestire ridicata pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. ... Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. ... Ioan) si Izvorul Sfintei Fecioare Maria.
fa ca legea sa fie tare, iar tu, Maria ta, ca Domn fii bun, fii bland; ... Nu uita ca daca 50 de deputati te-au ales domn, Maria ta are sa domneasca peste 2 milioane de oameni. ... Fii simplu Maria ta.
Si Maria Bellonci este de parere ca acuzatia de incest fratern este indoielnica, pentru ca Giovanni Sforza nu face nici o aluzie la cumnati in acuzatiile de incest asupra familiei, in timp ce-l acuza fatis pe papa.
google-analytics.com